Kijk jij ook wel eens naar alle mooie graffiti en street art die op straat te zien zijn? En denk je dan dat zou mooi zijn bij mij thuis, op kantoor of in de winkel, dat kan. Op basis van jouw wensen maken wij een plan om die muur, deur of pilaar een uitblinker te maken. We gebruiken hiervoor graffiti spuitverf, sjablonen, gewone verf en stiften. Alles wat nodig is om jouw piece compleet te maken.

Naast muren doen we dit ook op kleding, sneakers, petjes etc. Ook hier maken in opdracht dat wat jij erop wil hebben. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de opdracht. Hiervoor doen we eerst een intake en maken dan een plan en offerte.

Wil je meer weten stuur ons dan een contactformulier of een emailbedrichtje.

 

Een uniek verjaardagsfeestje voor jongens en meiden vanaf 8 jaar. samen met je vriendjes en vriendinnetjes leer je wat graffiti eigenlijk is en wat het betekent. Wat is een tag? en is het legaal om te spuiten? Je gaat eerst op papier aan de slag met viltstiften en bedenk je je eigen ontwerp. Daarna ga je aan de slag met de spuitbussen. Je gaat dan jou ontwerp spuiten op een canvas doek wat je aan het einde van het feestje mee naar huis neemt.

  • Kosten van het feestje zijn 18,50 euro per kind dit is inclusief alle materialen, drinken en wat lekkers.
  • Minimaal aantal deelnemers is 5, maximaal 8 kinderen.
  • Minimale leeftijd is 8 jaar.

Naast de graffiti kinderfeestjes geven wij ook diverse andere creatieve kinderfeestjes bijvoorbeeld: Sieraden maken, Tasjes maken van oude spijkerbroeken, pimpen van je oude trui etc. Ook bij deze workshops kijken we eerst naar de materialen, om te zien welke mogelijkheden deze hebben. De kinderfeestjes zijn hierdoor, leuk, creatief en ook informatief! 

Lijkt het je gaaf om één van onze kinderfeestjes met ons te doen stuur ons dan een berichtje via email of via het contactformulier op deze site.

Wonen:

Zit jij ook wel eens met je handen in het haar? Wat moet ik met die kamer, of met die kast of met die rare hoek. Welke kleur, hoe krijg ik meer warmte, meer ruimte. Hoe maak ik van mij huis mijn eigen plek.

Ik kan je daar bij helpen. Ik kom bij jou thuis om te zien waar het "probleem" zit en te vragen wat jij graag zou willen, samen gaan we dan op zoek naar de juiste inrichting en sfeer die bij jou past. Mocht het nodig zijn dat we je oude meubelen restylen dan doen we dat ook.  Mijn visie is dat we eerst kijken naar wat er al is in huis en wat we kunnen hergebruiken voordat we nieuw gaan aanschaffen. Nieuw kan ook second hand zijn als het maar items zijn waar jij blij van wordt.

Hoe ga ik te werk? We doen eerst een intakegesprek om een inventarisatie te maken van de wensen. Hierna zal ik een plan maken met kleuradvies en indeling. De kosten zijn €60,- per uur. Voor een intake en plan met kleuradvies ben ik meestal tussen de 3 en 5 uur bezig. Daarna kan jij aan de slag met het plan. Wanneer de wens hiervoor is kan ik het huis/kamer afstylen.

Advies nodig? stuur mij dan een mail of een bericht via het contactformulier.

 

Nieuwsgierig geworden of ik je kan helpen? stuur me een berichtje via mail of ons contactformulier en we maken een afspraak. Het eerste contact is gratis.