Wonen:

Zit jij ook wel eens met je handen in het haar? Wat moet ik met die kamer, of met die kast of met die rare hoek. Welke kleur, hoe krijg ik meer warmte, meer ruimte. Hoe maak ik van mij huis mijn eigen plek.

Ik kan je daar bij helpen. Ik kom bij jou thuis om te zien waar het "probleem" zit en te vragen wat jij graag zou willen, samen gaan we dan op zoek naar de juiste inrichting en sfeer die bij jou past. Mocht het nodig zijn dat we je oude meubelen restylen dan doen we dat ook.  Mijn visie is dat we eerst kijken naar wat er al is in huis en wat we kunnen hergebruiken voordat we nieuw gaan aanschaffen. Nieuw kan ook second hand zijn als het maar items zijn waar jij blij van wordt.

Hoe ga ik te werk? We doen eerst een intakegesprek om een inventarisatie te maken van de wensen. Hierna zal ik een plan maken met kleuradvies en indeling. De kosten zijn €60,- per uur. Voor een intake en plan met kleuradvies ben ik meestal tussen de 3 en 5 uur bezig. Daarna kan jij aan de slag met het plan. Wanneer de wens hiervoor is kan ik het huis/kamer afstylen.

Advies nodig? stuur mij dan een mail of een bericht via het contactformulier.

 

Nieuwsgierig geworden of ik je kan helpen? stuur me een berichtje via mail of ons contactformulier en we maken een afspraak. Het eerste contact is gratis.