Kitty Tarmidi-Maul

Creatieve Doener, Customizen, Recyclen, Vintage, Muziek, Reizen, Interieur advies, Marketing Specialist, Pedagogisch zorgverlener;

Ik word blij van verf, hout, stof, glas, servies, papier het maakt niet uit. Met alles valt iets nieuws en unieks te maken. Dit geef ik graag door via  stylingadvies. Ik neem je mee in de wereld van recyclen en customizen. Van het opknappen van een oud meubel stuk tot het maken van kussens en upcyclen van kleding.

Blij wordt ik van samen met Dennis op jacht gaan naar mooie vintage woonaccessoires. Dit zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe items te koop hebben in onze webshop.

Het inrichten, herinrichten van een huis is een grote passie van mij. Ook hier maak ik zoveel mogelijk gebruik van bestaande materialen en spullen.

 Dennis Tarmidi-Maul

Graffiti specialist, DJ, Rapper, Sociaal Pedagogisch zorgverlener. Passie voor woord, letters, kleur, graffiti, mensen, verf, hiphop & muziek.

Al deze kwaliteiten gebruikt Dennis tijdens de graffiti artwork. Hij gebruikt ook graffiti om petten, jassen, schorten en gympen te customizen. Interesse om een eigen kledingstuk te laten bewerken stuur dan een contactbericht.

Samen nemen we ook Art piece of Graffiti opdrachten aan om onder andere een muur, pilaar, trappenhal op kantoor, werkplaats of gewoon thuis om te toveren tot een uniek stuk.

Ben je benieuwd? Schrijf je dan binnenkort in voor 1 van onze  workshops of stuur ons een contactbericht voor meer informatie.